کلوچه فومن
August 12, 2017
reshtekhoshkar1
رشته و خوشکار
August 12, 2017
kashta2

نان کشتا رومن خیلی دوست دارم کشتا یکی از نون های خونگی گیلانی هاست

 

مواد لازم

 

نمک                                                     کمی

تخم شنبلیله(ساییده شده)                     دوقاشق غذاخوری

شکر                                                    ۱پیمانه

کدوحلوایی (پخته شده)                          ۲ پیمانه

مخلوط آرد برنج و آرد گندم                       ۷پیمانه

 

 

ابتدا کدو تنبل رو به قطعات مکعبی و بسیار بزرگ خرد  کنید و با نصف فنجان آب بپزید سپس با قاشق پوشتش رو جدا کنید و دور بریزید کدو رو با گوشت کوب له کنید و آب،تخم شنبلیله  ساییده شده و اگر احتیاج بود مقدار بسیار اندکی آب تا حدی که خمیرتان به عمل بیاد اضافه کنید خمیر را با دست خوب ورز بدین و گلوله های کوچکی آماده کنید گمج (تابه گلی ) یا تابه نچسب را به صورت وارونه روی گاز قرار بدین سپس از این خمیر روی سطح صاف که کمی آرد پاشیدین  اول با ضربات دو کف دست یا با وردنه به اندازه یک بشقاب پهن کرده و سپس روی  گمج داغ که روی حرارته قرار بدین بهتره در گمج یا تابه را چند لحظه روی نان قرار بدین و بردارین تا کمی بخار کنه سپس هر دو طرف نان که پخته شد،نان آمادس

نوش جوووونتون

kashta

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *