سلام بو گوفتم تره
ترانه سلام بوگوفتم تره
August 24, 2017
anar-bij
اناربیج
September 2, 2017

کال کباب

کال کباب یه نوع پیش غذای خوشمزه گیلانیه که یه رنگ صورتی ملیح داره بهتون پیشنهااد میکنم حتما کال کباب رو تهیه کنین و از خوردنش کنار دیگر غذاهای خوشمزه گیلانی لذت ببرین

 

مواد لازم:

 

بادمجان                                                   ۱  کیلوگرم

گردو                                                        ۱ پیمانه

سبزی معطر (چوچاق، نعناع، خالواش)         ۳ الی ۴ قاشق غذاخوری

 سیر                                                       ۱بوته

آب انار ترش                                             ۱پیمانه

دانه انار ترش                                           نصف پیمانه

نمک و گلپر                                            به میزان لازم

 

برای تهیه کال کباب ابتدا انار،گردو،سبزی و سیر تو نمکیار بسابین( نمکیار یه ظرف سفالی خاصه گیلانه ) دوستای خوبم ممکنه خیلیاتون نمکیار نداشته باشین به جاش میتونید مواد گفته شده رو  با گوشت کوب حسابی بکوبین و استفاده کنین.

 

بادمجون‌ها را خوب بشورین و  خشک کنین و با نوک چاقو، شکم آن‌ها را به صورت عمودی برش بزنین و بعد روی شعله گاز آن‌ها را کبابی کنین. وقتی بادمجون‌های کبابی آماده شدن، پوستشون رو بگیرین و گوشت کبابی بادمجون‌ها را ساطوری یا له کنین.حالا بادمجون‌های کبابی له‌شده، آب انار، نمک و گلپر را به ترکیب قبلی اضافه کنین.

 

کال کباب شما تو این مرحله آماده اس بهتره روی ظرف آن را بپوشونین و برای چند ساعت داخل یخچال قرار بدین تا طعم مواد باهم ترکیب شده و حسابی مزه‌دار بشن. 

 

kalkabab

 

 

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *