باقلا-قاتق
باقلا قاتق
August 12, 2017
سیرابیج
سیرابیج
August 12, 2017

میرزاقاسمی

میرزا-قاسمی

میرزا قاسمی یک غذای خوشمزه گیلانه که طعم بی نظیری داره بهتون توصیه میکنم حتما درست کنید و امتحانش کنید.

 

مواد لازم  :

 

بادمجان                       ۱ کیلو

سیر خرد شده              یک قاشق سر پر غذاخوری

نمک و فلفل و زردچوبه      به میزان لازم

کره                             ۵۰ گرم

روغن                        به میزان لازم

تخم مرغ                             ۱ عدد

 

 

برای تهیه میرزا قاسمی بادمجان ها را کبابی می کنیم پوست آن هار اجدا کرده و با خوشت کوب خوب له می کینم.

سیر رو هم از رنده کنید تا ریز بشه.

 

یه ظرف مناسب انتخاب کنید مثلا یه تابه با ظرفیت مناسب

سیر ور زرد چوبه و نمک رو در روغن تفت بدین تا سیر طلایی  رنگ بشه سپس بادمجان و کره را اضافه کنید و با شعله ملایم بزارین تا پخته بشن وقتی به روغن افتاد فلفل رو اضافه کنید (حدود نیم ساعت تا ۴۵ دقیقه زمان میبره)و یه فضای خالی وسط تابه باز کنید و تخم مرغ را بشکنید و همونطور بزارین تا پخته بشه در آخر بادمجان و تخم مرغ رو هم بزنید.حالا دیگه میرزا قاسمی آماده هست.

 

البته خیلیا به میرزا  قاسمی گوجه هم اضافه میکنن ولی من اینجور که خودمون درست می کنیم رو آموزششو گذاشتم.امیدوارم خوشتون بیاد.

 

میرزا قاسمی

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *