سیرابیج
سیرابیج
August 12, 2017
آلومسما
آلومسما
August 12, 2017

فسنجان

فسنجان

خورش فسنجان از زمان قدیم تا الان یکی از غذاهای پرطرفدار در مهمانی ها و جشن عروسی در خطه گیلان بوده

 

 مواد لازم        

                                    

مغزگردو ساییده شده                نیم کیلو

رب انار                                 یک قاشق غذاخوری

مرغ یا اردک                           ۲ سینه مرغ

نمک و فلفل                         به میزان لازم

گلپر                                   یک قاشق چایخوری

آب                                   به میزان لازم

 

برای تهیه فسنجان ابتدا نمک و یک لیوان آب را درگمج می ریزیم و روی شعله می گذاریم تا جوش بیاد .وقتی جوش کرد به مقدار نصف استکان از ان رو  برمی داریم و کنار می گذاریم.

 

گردو ساییده شده رو به مواد فوق اضافه می کنیم سه لیوان آب می ریزیم با شعله بالا می گذاریم تا به جوش بیاید (گلش باز شود) و وقتی گلش باز شد شعله را کم کرده و یک تیکه یخ یا نصف لیوان آب سرد به آن اضافه می کنیم بعد از نیم ساعت مرغ را داخلش می ریزیم با همین شعله ملایم می گذاریم تا بپزه

 

بعد از این مرحله هر ۱۵ دقیقه به ۱۵ دقیقه یک تیکه یخ در آن می ریزیم تا روغن پس بده زمانی که دیدیم گردو کلفت شده و روغن جا انداخته خورشت آماده است و در ده دقیقه آخر گلپر و فلفل را اضافه می کنیم.

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *