آلومسما
آلومسما
August 12, 2017
kaka
کاکا
August 12, 2017

سیرقلیه

سیر قلیه یکی از غذاهای فوق العاده خوش مزه و لذیذ گیلانه

 

 

مواد لازم    (برای ۵ نفر)

 

برگ سیر              ۱۰دسته

مرغ و اردک           نصف مرغ کامل

لپه                       نصف لیوان

نمک و فلفل و زردچوبه             به میزان لازم

آب                                     به میزان لازم

روغن                                   به میزان لازم

تخم مرغ           ۳ عدد

 

 

برا تهیه سیر قلیه لپه را یک ساعت قبل خیس می کنیم و سپس می شوییم.

برگ سیر را با چاقو یا قیچی به طور یکنواخت و یک دست خرد می کینم.بعد آن را همراه با زردچوبه و روغن در تابه می ریزیم و می گذاریم سرخ بشه

 

مرغ و آب و نمک را روی قابلمه می ریزیم و سراجاق می گذاریم تا نیم پز بشه وقتی نیم پز شد سیر و لپه را اضافه می کنیم می گذاریم بپزد و بعد فلفل می ریزیم ده دقیقه آخر تخم مرغ را دریک ظرف شکسته و هم می زنیم.بعد از اینکه تخم مرغ ها پختند با ملاقه یک هم می زنیم تا از هم باز شود وقتی خورشت جا افتاد غذا آماده است

 

همیشه در ده دقیقه آخر یک نصف لیوان آب سرد می ریزیم تا خورشت روغن پس دهد.

امیدوارم سیرقلیه رو درست کنین و از خوردنش لذت ببریدن

 

 سیر-قلیه

 

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *