میرزا-قاسمی
میرزاقاسمی
August 12, 2017
فسنجان
فسنجان
August 12, 2017

سیرابیج

سیرابیج

سیرابیج یه غذای خیلی خوشمزه گیلانیه که از برگ های سیر تهیه میشه خودم به شخصه عاشق سیرابیجم. برگ سیر معمولا تو فصل بهار به صورت دسته ای در بازارهای استان به فروش میرسه .

 

مواد لازم :

 

برگ سیر           ۳ دسته

تخم مرغ            ۲ عدد

روغن               به میزان لازم

نکم و زردچوبه و فلفل      به میزان لازم

 

برای تهیه سیرابیج ابتدا برگ و سیر رو با قیچی یا چاقو به طور یکنواخت خرد کنید.

یه تابه یا ظرف مناسب انتخاب کنید برگ سیر و نمک و زردچوبه را داخلش بریزین و با روغن کمی تفت بدین بعد با شعله ملایم نیم ساعت بزارین تا سیرها نیمه سرخ بشن وقتی سیرها نیمه سرخ شدن فلفل رو اضافه کنید یه فضایی وسط تابه باز کنید و تخم مرغ رو داخلش بشکنید و بزارید تا بپزه وقتی خوب پخته شد خردش کنید و با سیرها قاطیش کنین زمانی که سیرابیج به روغن افتاد غذا آماده هست.

هر وقت سیرابیج درست کردین کنارش ماست همراه دلار حتما میل کنید واقعا میچسبه

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *