هفت بیجار ترشی
August 13, 2017
ترانه آها بگو
August 24, 2017

ترش تره

ترش-تره-۳

عزیزان در مطلب زیر طرز تهیه ترش تره رشت رو اونجور که مامانم میپزه و خیلی خوشمزه هم میشه بهتون آموزش میدم.

 

موادلازم :

 

سبزی(اسفناج-جعفری-گشنیز-تره)        ۱کیلو

سیر                                                ۱بوته

آبغوره                                             ۱ لیوان

تخم مرغ                                          یک عدد

آرد                                                 یک قاشق غذاخوری

آب                                                به میزان لازم

کره                                              ۵۰گرم

روغن                                           به میزان لازم

نمک و فلفل و زردچوبه                    به میزان لازم

 

 

برای تهیه ترش تره ابتدا سبزی ها را پاک کنید و بشویید .پس از اینکه کمی آب آنها رفت، همه را خرد کنید، ولی لازم نیست خیلی ریز بشن.

 

سیرها رو پوست بگیرید و خرد کنید مقدار کمی روغن در یک ظرف با ظرفیت مناسب ریخته و سیر خرده شده را همراه زردچوبه کمی تفت بدین.

 

بعد از این مرحله سبزی رو ریخته کمی روغن به آن اضافه کنین و کمی تفت بدین سپس آبغوره و نمک و آب را به مواد اضافه کرده ( آب را به اندازه نصف ظرفی که تهیه کردید بریزید)

 

آرد رو هم در ظرف دیگر در آب به میزان لازم حل کرده و به مواد فوق اضافه کنین و می گذاریم سبزی و مواد اضافه شده با هم بپزند . بعد از ده دقیقه کره رو هم اضافه کنین.

 

بعد از اینکه همه مواد خوب پختند تخم مرغ را دریک ظرف جدا بشکنید و هم بزنید و سپس روی مواد بریزید وقتی تخم مرغ هم پخته شد فلفل را اضافه کنید.

 

هر وقت خورش به روغن افتاد غذا آماده هست. امیدوارم از خوردن ترش تره رشتی مامانم نهایت لذت رو ببرین،نوش جونتووووووووووون

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *