میرزا-قاسمی
میرزاقاسمی
August 12, 2017
باقلا-قاتق

باقلا قاتق یکی از غذاهای محلی استان گیلانه

 

مواد لازم :

 

باقلا(پاچ باقلا)               ۱ کیلو

سیر                           ۲حبه

شوید خشک شده        به میزان لازم

تخم مرغ                     یک عدد

آّب                            به میزان لازم

کره                           ۵۰ گرم

روغن                         به میزان لازم

نمک و زردچوبه وفلفل     به میزان لازم

 

پاچ باقلا را ۵ یا ۶ ساعت قبل در آب خیس کنین (اینطوری پوستش خیلی راحت جدا میشه) بعد پوستش بگیرید.

 

حبه های سیر را کاملا ریز و خرد کنین می توانید آن را رنده کنید.

 

باقلا و کره و وروغن و نمک و زردچوبه و سیر و شوید را داخل گمج ریخته و مواد را هم می زنیم تفت می دهیم تا زمانی که کره کاملا  آب بشه

 

سپس به آن آب به میزان نصف گمج اضافه کنید و سر ظرف را بزارین تا خوب خوب باقلاها بپزند (باقلی ها نباید زیاد له بشن و باقلا قاتق باید کمی آب داشته باشه)

 

در ده دقیقه آخر پخت تخم مرغ را در گمج بشکنین آنرا هم نزنید و بگذارید به همان صورت بپزه کمی فلفل هم به آن اضافه کنید.حالا دیگر باقلا قاتق شما آماده است.

 

ما خودمون معمولا روزایی که باقلا قاتق داریم ماهی شور سرخ می کنیم به شما هم توصیه میکنم ماهی شور روکنار باقلا قاتق فراموش نکنید.

 

 

باقلا-قاتق-گمجی

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *