کال کباب
September 2, 2017
abshar_dodvazan_2
آبشار دودوزن
September 13, 2017

اناربیج

anar-bij

خورشت انار بیج فوق العاده لذیذ و خوشمزس بهتون توصیه میکنم حتما  تهیش کنید و مزشو تست کنید مطمعنم از طرفداران خورشت اناربیج خواهید شد.

 

موادلازم

 

گردو                                           ۲۵۰ گرم

گوشت چرخ کرده                         ۳۰۰ گرم

آب انار ترش                                 ۱ لیوان

پیاز                                             ۱ عدد

پودر گلپر                                     ۱ قاشق مربا خوری

سبزی خورد شده (تره ۱۰۰ گرم، جعفری ۸۰ گرم، خالواش ۵۰ گرم  و چند شاخه نعناع)                                      ۲۵۰ گرم

رب انار                                     به مقدار لازم

نمک، زرچوبه و فلفل                 به مقدار لازم

 

 

برای تهیه اناربیج ابتدا آب انار ترش رو داخل قابلمه بریزین و کمی زرچوبه و نمک بهش اضافه کنین و اجازه بدین تا کمی جوش بیاد.

 

بعدگردو رو که از قبل خیلی ریز آسیاب شده رو با کمی آب مخلوط کنید و به آب انار اضافه کنید.برای مدت ۱ ساعت بزارین تا گردو بپزه و به روغن بیوفته و تو این مدت چند بار بهش کمی آب سرد اضافه کنید تا حسابی روغن پس بده.

 

سرخ کردن سبزی

 

۲۰۰ گرم از سبزی خورد شده رو با کمی روغن خوب سرخ کنید اما دقت داشته باشین که تلخ نشه. ۵۰ گرم مابقی سبزی رو برای گوشت های قلقلی نگه دارید. سپس سبزی سرخ شده رو به خورشت اضافه کنید و  بزارین تا برای نیم ساعت با خورشت بپزه و جا بیوفته.

 

تهیه گوشت های قلقلی

 

پیاز رو رنده کنید آبش رو کاملا بگیرین و با گوشت چرخ کرده، مابقی سبزی، نمک و فلفل خوب ورز بدین و بعد به اندازه یک گردو بردارین و با دست گردشون کنید.گوشت های قلقلی رو با کمی روغن در ماهیتابه تفت بدین تا خوشون رو بگیرن سپس رب انار رو کم کم به خورشت اضافه کنید تا به رنگ و طعم دلخواه برسید. در نهایت گلپر رو هم اضافه کنید و در همین زمان گوشت های قلقلی رو هم اضافه کرده و بزارید  تا خورشت برای نیم ساعت دیگه بپزه تا قوام بیاد و جا بیوفته.البته باید توجه داشته باشیدکه خورشت بعد از جا افتادن کامل کمی تیره تر هم میشه پس رب انارو بیش از حد نریزید.

 

 

 

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *