فسنجان
فسنجان
August 12, 2017
سیرقلیه
August 12, 2017

آلومسما

آلومسما

آلو مسما غذایی گیلانی و بسیار خوشمزه هست که پختن آن را به همه شما عزیزان توصیه می کنم.

 

مواد لازم

 

پیاز                         ۲ کیلو

مرغ                        نصف مرغ کامل

نمک و فلفل              به میزان لازم

روغن                       به میزان لازم

آلو و قیسی               برای هر نفر ۲ تا ۳ عدد

آّب                          به میزان لازم

 

برای تهیه آلو مسما ابتدا پیاز را می شوییم و پیاز را سرخ کرده و خلالی خرد می کنیم و بعد پیاز را همراه زردچوبه و روغن سرخ می کنیم انقدر سرخ می کنیم که پیاز حجمش کم بشه و رنگش قهوه ای شه وقتی روغن پس داد پیاز آماده است.

 

نمک و مرغ وآب را در قابلمه می ریزیم و می گذاریم روی گاز بپزه وقتی مرغ نیم پز شد آن را اضافه می کنیم آلو را از یک ساعت قبل خیس می کنیم و سپس می شوییم و همراه روغن تفت می دهیم و بعد از اینکه مواد یه جوش خورد پیاز را اضافه می کنیم سپس با شعله ملایم می گذاریم و در ده دقیقه آخر قیسی و فلفل را اضافه می کنیم وقتی روغن پس داد و کلفت شد آماده است.

 

برای اینکه هورمون های مرغ گرفته بشه داخل مرغ و آب یک هویچ می ریزیم بعد از یک ساعت هویچ را برمی داریم.

 

آلومسما

مدیریت گمجستان
مدیریت گمجستان
من محدثه خجسته هستم فارغ التحصیل رشته مهندسی کامپیوتر ، به برنامه نویسی و طراحی سایت بسیار علاقه مندم و به طور حرفه ای دنبال می کنم. امیدوارم از مطالب سایت گمجستان خوشتان بیاید.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *